Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Diemen Logo

Ontstoppen

WC verstopt Diemen

Wij verhelpen jouw wc verstopping

DIEMEN

WC verstopt Diemen?

WC verstopt Diemen? De wc ontstoppen is een klus waar niemand graag mee bezig is. Maar helaas overkomt het iedereen wel is. Naast het feit dat het een vervelende klus is, kan het ook nog voor behoorlijke stankoverlast zorgen. Niet bepaald prettig dus!

Er zijn meerdere methodes om je wc te ontstoppen. Met de volgende methodes kun je zelf een wc ontstoppen.

Laat je het liever doen door ervaren loodgieters van Ontstoppen Diemen? Bel gratis naar 020 290 39 21 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Eerlijke prijzen, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Voordat je begint: het is slim om de vloer rondom de wc te bedekken. Dit kun je gemakkelijk doen met een oude doek of een zeil. Zo weet je zeker dat er geen vuile spetters op je vloer komen. Tevens bespaart het een hoop troep achteraf.

Ontstoppen Diemen Logo
Loodgieter ontstoppen Diemen afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Om het probleem te verhelpen, is het belangrijk dat je de oorzaak van de verstopping weet. Vaak is een vast object in de leidingen de oorzaak.

Het kan zijn dat er een speeltje of een luier in het toilet is gevallen wanneer je jonge kinderen hebt. Omdat dit een groter object betreft, is de kans aanwezig dat dit niet soepel wegspoelt. In dit geval is het noodzakelijk om een manier van aanpak te hanteren die de verstopping naar boven brengt.

Is het vet, papier of iets anders wat flexibel is? Dan is het mogelijk dat je de spoeling kunt forceren en de wc verstopping op die manier op te lossen.

Voor hulp bij verstoppingen: bel zo spoedig mogelijk de specialisten van Ontstoppen Diemen op 020 290 39 21.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Is de verstopping in de wc zichtbaar? Dan kun je er in veel gevallen zelf bij komen.

De oorzaak ligt vaak bij de kronkel in de wc afvoer. Mocht dit het geval zijn dan is het makkelijk op te lossen. Doe een paar rubberen handschoenen aan en haal de wc verstopping met de hand weg. Papier kun je makkelijk alsnog door het toilet spoelen nadat je dat uit elkaar getrokken hebt.

Is het een groter object zoals een hele toiletrol? Gooi het dan niet opnieuw in het toilet.

Heb je vragen of kom je er simpelweg niet uit? Dit is begrijpelijk. Bel dan onze spoedservice via 020 290 39 21. Binnen een uur staan we, gegarandeerd, voor je deur.

Ontstoppen afvoer Diemen
Ontstoppingsdienst Diemen

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Vinden de verstoppingen in de leidingen plaats? En worden deze veroorzaakt door papier, vet of iets anders wat flexibel is?

Een goedwerkende methode is wasmiddel. Het is tevens de goedkoopste methode voor het ontstoppen van je wc. Dus zeker het proberen waard!

Hoe doe je dit? Pak eerst een grote emmer met warm water. Spuit daarna twee eetlepels wasmiddel in de wc. Gooi daarna de emmer met warm water in de wc. Het is belangrijk om het er vanaf een meter hoogte in te gieten.

Let op! Zorg ervoor dat je er geen kokend water in gooit, dit kan namelijk het porselein van het toilet afbreken.

Bel vrijblijvend met de vakmannen van Ontstoppen Diemen om jouw klus te bespreken 020 290 39 21.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Werken de bovengenoemde methodes niet? Maak dan gebruik van de ouderwetse wc ontstopper.

Hoe doe je dit? Als eerst, maak voor het gebruik de ontstopper flexibel door deze in warm water te houden. Dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter afsluit. Vervolgens druk je de ontstopper rustig in de toilet hals. Belangrijk is dat de ontstopper de leiding volledig afdekt.

Trek daarna de ontstopper snel naar je toe. Hierbij ontstaat voldoende zuigkracht. Dit herhaal je een aantal keren tot de verstopping naar boven komt.

Let op: duw de ontstopper niet te hard tegen de leiding aan. Dit kan resulteren in een situatie die alleen maar erger wordt. het gaat voornamelijk om het terugtrekken dus pas hiermee op.

Ontstoppingsdienst Diemen is een ervaren loodgietersbedrijf dat al jaren mensen van hun verstopping afhelpt!

Ontstoppen Diemen Leiding
WC verstopt Diemen

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wees voorzichtig met het gebruik van een ontstoppingsveer om de verstopping te verhelpen. Schade aan de leidingen kan het gevolg zijn van het gebruiken van de veer.

Bel onze spoedservice van Ontstoppen Diemen om jouw klus te bespreken 020 290 39 21.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Het verhelpen van een verstopping in je toilet lukt helaas niet altijd zelf. Soms ligt de oorzaak ergens anders of het is simpelweg te hardnekkig. Dat is waarom wij, Ontstoppen Diemen er zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van de meest complexe situaties.

Onze loodgieters werken met unieke methoden om het probleem direct aan te pakken. Ook helpen we je graag met preventief onderhoud van het riool en de inspectie ervan.

Wij zorgen dat je toilet weer snel doorspoelt zoals het hoort. Twijfel daarom niet en maak direct een afspraak. Bel ons op 020 290 39 21 voor meer informatie of het verkrijgen van adviezen van onze experts.

Graven riool Diemen

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-diemen

WC verstopt

WC verstopt Diemen

Is je WC verstopt? En woon je in Diemen of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppingsdienst Diemen. Wij bieden snelle service: we zijn binnen een uur ter plaatse. Maak snel een afspraak!

loodgieter-diemen-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in Diemen en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-diemen-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Diemen

Woon jij in Diemen en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Of heb je last van een beginnende verstopping? Voorkom hardnekkige verstoppingen en laat een riool inspectie doen! Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-diemen-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Diemen en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Diemen.

Loodgieter Diemen Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Diemen en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Diemen! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

020 290 39 21

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Diemen

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Diemen